Top of page
Left of page
Illustraties door
'Crazie Dutch Men'

Theaterfeest

Heb jij er altijd van gedroomd om toneel te spelen, acteur of actrice te worden? Vind je het leuk om van alles te bedenken en je helemaal te mogen uitleven in een rol? Dan is dit een heel gaaf en origineel kinderfeestje, speciaal voor jou!

Lekker in verjaardagsfeer toneel spelen in Theater Kleintje Kunst. Als iedereen gesmuld heeft van wat lekkers en theaterwijn is het tijd voor de warming-up. Nadat de spieren los zijn gaan we ons verkleden en schminken in de kleedkamer van het theater, als femme fatale of de grote schurk uit het dorp. Kruip in de huid van je favoriete held, ridder, piraat, prinses, zanger of ... wie jij graag wil zijn. Alles mag, niets moet!

Op een speelse manier gaan we aan de slag met theateroefeningen. Dingen die je thuis of in de klas nooit zou doen, durf je hier allemaal! Je ontdekt bijvoorbeeld dat je best een deftige dame of stoere kerel kan zijn. Of dat je prachtig kunt dansen! Je leert boos, vrolijk en verdrietig te zijn. Maar kan je ook bewegen als een aap, tijger of olifant?

Aan het eind van het feestje gaan we met zijn allen een toneelstukje opvoeren in de theaterzaal. Waarover het toneelstuk gaat? Dat is nog een groot geheim!

Toi! Toi! Toi!

Dit feest is geschikt voor maximaal 10 kinderen ca. 6 tot en met 12 jaar.

Alleen op woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 12.00 uur (aanvangstijd in overleg).

Mocht Theater Kleintje Kunst niet beschikbaar zijn, dan zijn de theaterfeestjes ook bij je thuis te begeleiden. Het programma bij je thuis is hetzelfde als in het theater.

Right of page


Gevestigd te Kortenhoef

W: www.fratzentwwo.nl

E: info@fratzentwwo.nl

M: 0613825823

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Nieuwsbrief

Bottom of page